Još srpanj RADIM

Još srpanj RADIM

Projekt „RADIM“ nazivom će još u Srpnju biti odraz stvarne situacije, barem za zaposlene žene. 6 mjeseci koje su djelatnice zaposlene za pomoć starijim i nemoćnim osobama proletjelo je te kako je projektom i planirano,  31. Srpanj je zadnji dan koji će djelatnice moći reći Radim! Potrebe krajnjih korisnika za koje djelatnice marljivo brinu nisu nestali, jer riječ je o svakodnevnoj brizi i pomoći u kući. Podijeljeni su i zadnji paketi za krajnje korisnike, te se djelatnice trude što više poslova koje mogu unaprijed obaviti da izvrše, kako bi krajnji korisnici bili mirni makar kraći period nakon prestanka njihovog rada. Razgovor i druženje su postali neizostavan dio posla, a ne sumnjamo da će se neka ugodna druženja nastaviti i nakon što prestanemo da RADIMo.

O projektu:

Udruga za prevenciju socijalnopatološkog ponašanja mladih „PREVENCIJA“ nositelj je projekta “RADIM“  Kodni broj: UP.02.1.1.16.0333.

Projekt je odobren putem poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“, u sklopu ESF Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“  Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Trajanje projekta: 8 mjeseci (14.12.2022. – 14.08.2023.)

Projekt Udruga „PREVENCIJA“  provodi u partnerstvu s: Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Slavonski Brod, Centar za socijalnu skrb Nova Gradiška i Udrugom Centar Link 2 EU.

Ukupna vrijednost projekta je 444.960,00 kuna (59.056,34 EURA), a udio sufinanciranja iz sredstava Europske unije, Socijalnog fonda je 100% (444.960,00 kuna / 59.056,34 EURA).

Sadržaj ove objave je isključivo odgovornost Udruge za prevenciju socijalnopatološkog ponašanja mladih „PREVENCIJA“, i ne odražava nužno stav Europske unije.

Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.razvoj.gov.hr i www.strukturnifondovi.hr

admin