Kako provesti školske praznike na najbolji način

Projekt NE NASILJE = NENASILJE

Izvor: Radio “Bljesak” Okučani

Polaznici radijske i medijske radionice danas su odradili zabavne radionice te su posjetili radio postaju Bljesak i NKČ Okučani.
Dođite i prema svojim interesima sudjelujte u svim radionicama ili samo nekima (kako želite). Sudjelovati možete bez prethodne najave redovno ili samo povremeno , sve prema vašem interesu i slobodom vremenu.
Kreativna radionica: izrada raznih predmeta koje možete zadržati ili nekome pokloniti …
Medijska radionica: istraživanje tema prema vašim prijedlozima , priprema anketa , gledanje filmova ….
Radijska radionica: polaznici samostalno pripremaju i snimaju radijske emisije koje će biti emitirane na radiju „Bljesak“.
Organizirat ćemo tribinu, uživati u kazališnoj predstavi za mlade, ići ćemo na izlet .
Prema vašim potrebama, osiguran vam je i savjetodavni rad gdje uz podršku stručnjaka dolazite do odgovora i rješenja za probleme koji vas opterećuju.
Sve aktivnosti za korisnike su BESPLATNE !
Udruga Prevencija Nova Gradiška u partnerstvu sa OŠ Okučani od 1.veljače 2024. god. započela je s provedbom projekta naziva NE NASILJE = NENASILJE u trajanju 12 mjeseci .
Udruzi za prevenciju socijalno-patološkog ponašanja mladih „PREVENCIJA“ po Pozivu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade za prijavu projekata usmjerenih mladima odobrena su financijska sredstva za provedbu spomenutog projekta.
Provedba preventivnih aktivnosti kojima je cilj osnaživanje mladih za aktivno i djelotvorno uključivanje u društvo na način da ostavljaju što manji negativni utjecaj na klimu i okoliš.
I što je najbitnije, zabava je garantirana. Budi dio te ekipe! – poručuju iz Udruge Prevencija.

admin