POZIV MLADIMA NA NOVE RADIONICE U SKLOPU PROJEKTA NE NASILJE = NENASILJE

U petak 7 . lipnja 2024. god od 18 h u prostorijama OŠ Okučani nastavljaju se aktivnosti u sklopu projekta NE NASILJE = NENASILJE

  • Kreativna radionica : izrada raznih predmeta koje možete zadržati ili nekome pokloniti …
  • Medijska radionica : istraživanje tema prema vašim prijedlozima, priprema anketa, gledanje filmova ….
  • Radijska radionica: polaznici samostalno pripremaju i snimaju radijske emisije koje će biti emitirane na radiju „Bljesak“.

Udruga Prevencija Nova Gradiška u partnerstvu sa OŠ Okučani od 1.veljače 2024. god. započela je s provedbom projekta naziva NE NASILJE = NENASILJE u trajanju 12 mjeseci . Udruzi za prevenciju socijalno-patološkog ponašanja mladih „PREVENCIJA“ po Pozivu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade za prijavu projekata usmjerenih mladima odobrena su financijska sredstva za provedbu spomenutog projekta. Provedba preventivnih aktivnosti kojima je cilj osnaživanje mladih za aktivno i djelotvorno uključivanje u društvo na način da ostavljaju što manji negativni utjecaj na klimu i okoliš.
Dođite i prema svojim interesima sudjelujte u svim radionicama ili samo nekima (kako želite). Sudjelovati možete bez prethodne najave redovno ili samo povremeno , sve prema vašem interesu i slobodom vremenu.
Organizirat ćemo tribinu, uživati u kazališnoj predstavi za mlade, ići ćemo na izlet .
Prema vašim potrebama, osiguran vam je i savjetodavni rad gdje uz podršku stručnjaka dolazite do odgovora i rješenja za probleme koji vas opterećuju.

Sve aktivnosti za korisnike su BESPLATNE !

admin