Poziv mladima – Projekt NE NASILJE=NENASILJE

Izvor: Radio “Bljesak” Okučani

POZIV MLADIMA DOBI OD 15 DO 30 GODINA S PODRUČJA OPĆINE OKUČANI I ŠIRE OKOLICE

 1. ožujka 2024. god (petak) od 17 h u prostorijama OŠ Okučani
  Dođite i prema svojim interesima sudjelujte u svim radionicama ili samo nekima (kako želite). Sudjelovati možete bez prethodne najave redovno ili samo povremeno , sve prema vašem interesu i slobodom vremenu.
  Kreativna radionica : izrada raznih predmeta koje možete zadržati ili nekome pokloniti …
  Medijska radionica : istraživanje tema prema vašim prijedlozima , priprema anketa , gledanje filmova ….
  Radijska radionica: polaznici samostalno pripremaju i snimaju radijske emisije koje će biti emitirane na radiju „Bljesak“.
  Organizirat ćemo tribinu, uživati u kazališnoj predstavi za mlade, ići ćemo na izlet .
  Prema vašim potrebama, osiguran vam je i savjetodavni rad gdje uz podršku stručnjaka dolazite do odgovora i rješenja za probleme koji vas opterećuju.
  Sve aktivnosti za korisnike su BESPLATNE !
  Udruga Prevencija Nova Gradiška u partnerstvu sa OŠ Okučani od 1.veljače 2024. god. započela je s provedbom projekta naziva NE NASILJE = NENASILJE u trajanju 12 mjeseci .
  Udruzi za prevenciju socijalno-patološkog ponašanja mladih „PREVENCIJA“ po Pozivu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade za prijavu projekata usmjerenih mladima odobrena su financijska sredstva za provedbu spomenutog projekta.
  Provedba preventivnih aktivnosti kojima je cilj osnaživanje mladih za aktivno i djelotvorno uključivanje u društvo na način da ostavljaju što manji negativni utjecaj na klimu i okoliš.
  I što je najbitnije, zabava je garantirana. Budi dio te ekipe! – poručuju iz Udruge Prevencija.

admin