Slušajte nas na Radio Nova Gradiška – Centar za razvoj djece i mladih

logo czrdim finalelement2_A4-flatten

U sklopu provedbe projekta Centar za razvoj djece i mladih, u utorak 29. ožujka 2022. godine u 11 sati voditeljica projekta će sudjelovati u radio emisiji na Radiju Nova Gradiška.

Poslušajte emisiju te saznajte kako napreduje provedba projekta i koje sve usluge su dostupne u Novoj Gradiški za djecu s teškoćama u razvoju i mlade s poremećajima u ponašanju, kao i njihove roditelje.

Nositelj EU projekta „Centar za razvoj djece i mladih“ je Udruga Prevencija. Provedba projekta počela je 06.04.2020. godine i traje do 06.04.2022.godine. Projekt se provodi u partnerstvu s: Udruga za autizam Sunce, Udruga za rad s mladima “BREZA”, Dječji vrtić Radost i “MI” Udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju.

Ukupna vrijednost projekta je 1.470.411,00 kuna. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.470.411,00 kuna (100% sufinanciranje). Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava je odobren unutar poziva u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.2020., Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici- Faza I.

 

Sadržaj ove objave je isključivo odgovornost Udruge za prevenciju socijalnopatološkog ponašanja mladih „PREVENCIJA“, i ne odražava nužno stav Europske unije.

Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.razvoj.gov.hr i www.strukturnifondovi.hr

admin