Održan Okrugli stol „Inovativni oblici pružanja psihosocijalne podrške“

logo czrdim finalelement2_A4-flatten

U petak, 25. ožujka 2022. godine u sklopu projekta projekta Centar za razvoj djece i mladih održan je Okrugli stol pod nazivom „Inovativni oblici pružanja psihosocijalne podrške“.  Okrugli stol je održan online, putem platforme Zoom s početkom u 11 sati.

Tema okruglog stola su bili inovativni oblci pružanja psihosocijalne podrške i mogućnosti međusektorske suradnje s ciljem uspostavljanja učinkovitog i održivog sustava namijenjenog djeci s teškoćama u ravoju i mladima s problemima u ponašanju.

Iako se održavao online, i ovaj okrugli stol je okupio oko 30 osoba te su prisutni pokazali interes i zadovoljstvo temama o kojima se govorilo.

Okrugli stol je organiziran u sklopu EU projekta „Centar za razvoj djece i mladih“ čiji je nositelj Udruga Prevencija. Provedba projekta počela je 06.04.2020. godine i traje do 06.04.2022.godine. Projekt se provodi u partnerstvu s: Udruga za autizam Sunce, Udruga za rad s mladima “BREZA”, Dječji vrtić Radost i “MI” Udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju.

Ukupna vrijednost projekta je 1.470.411,00 kuna. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.470.411,00 kuna (100% sufinanciranje). Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava je odobren unutar poziva u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.2020., Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici- Faza I.

 

Sadržaj ove objave je isključivo odgovornost Udruge za prevenciju socijalnopatološkog ponašanja mladih „PREVENCIJA“, i ne odražava nužno stav Europske unije.

Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.razvoj.gov.hr i www.strukturnifondovi.hr

 

admin