Sastanak projektnih partnera – Centar za razvoj djece i mladih

logo czrdim finalelement2_A4-flatten

Danas (24. ožujak 2022. godine) su partneri u sklopu provedbe projekta Centar za razvoj djece i mladih su i sastanci prijektnih partnera održali sastanak te dogovorili konačne detalje vezane uz još jednu projektnu aktivnost – održavanje 2. okruglog stola.

Uskoro će na našoj stranici biti stavljen poziv za sudjelovanje svim zainteresiranima. Okrugli stol je namijenjen svim zainteresiranim stručnjacima koji rade s ciljanom skupinom, ali i ostalim zainteresiranim građanima.

Kao i sastanak projektnih partnera, i okrugli stol će biti održan online, putem aplikacije ZOOM, zbog mjera opreza u skladu s preporukama  Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu te HZJZ, u svrhu sprječavanja širenja zaraze virusom COVID 19.

Nositelj EU projekta „Centar za razvoj djece i mladih“ je Udruga Prevencija. Provedba projekta počela je 06.04.2020. godine i traje do 06.04.2022.godine. Projekt se provodi u partnerstvu s: Udruga za autizam Sunce, Udruga za rad s mladima “BREZA”, Dječji vrtić Radost i “MI” Udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju.

Ukupna vrijednost projekta je 1.470.411,00 kuna. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.470.411,00 kuna (100% sufinanciranje). Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava je odobren unutar poziva u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.2020., Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici- Faza I.

 

Sadržaj ove objave je isključivo odgovornost Udruge za prevenciju socijalnopatološkog ponašanja mladih „PREVENCIJA“, i ne odražava nužno stav Europske unije.

Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.razvoj.gov.hr i www.strukturnifondovi.hr

 

admin