Održan okrugli stol „JESMO LI SVI JEDNAKI?“ – Centar za razvoj djece i mladih

logo czrdim finalelement2_A4-flatten

U petak, 11. ožujka 2022. godine u sklopu projekta projekta Centar za razvoj djece i mladih održan je Okrugli stol pod nazivom „JESMO LI SVI JEDNAKI?“ Okrugli stol je održan online, putem platforme Zoom s početkom u 11 sati.

Okrugli stol se bavio pitanjima ljudskih prava, te institucionalne i izvaninstitucionalne brige o ranjivim skupinama na nacionalnoj i lokalnoj razini. Iako se održavao online, okrugli stol je okupio oko 30 osoba te su prisutni pokazali interes i zadovoljstvo temama o kojima se govorilo.

Zahvaljujemo moderatoru Okruglog stola, gospodinu Robert Uglik ispred projektnog partnera  Udruge Breza, te posebne zahvale našoj članici, Koraljki Hausnet-Lasović, prof. psihologije, suradnici u projektu.

Okrugli stol je organiziran u sklopu EU projekta „Centar za razvoj djece i mladih“ čiji je nositelj Udruga Prevencija. Provedba projekta počela je 06.04.2020. godine i traje do 06.04.2022.godine. Projekt se provodi u partnerstvu s: Udruga za autizam Sunce, Udruga za rad s mladima “BREZA”, Dječji vrtić Radost i “MI” Udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju.

Ukupna vrijednost projekta je 1.470.411,00 kuna. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.470.411,00 kuna (100% sufinanciranje). Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava je odobren unutar poziva u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.2020., Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici- Faza I.

Sadržaj ove objave je isključivo odgovornost Udruge za prevenciju socijalnopatološkog ponašanja mladih „PREVENCIJA“, i ne odražava nužno stav Europske unije.

Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.razvoj.gov.hr i www.strukturnifondovi.hr

 

admin