Centar za razvoj djece i mladih – video

logo czrdim finalelement2_A4-flatten

 

U sklopu provedbe projekta “CENTAR ZA RAZVOJ DJECE I MLADIH” snimljen je video uradak u kojem su predstavljene projektne aktivnosti kako bi se javnost upoznala s istim, a ujedno i pozvalo potencijalne korisnike na uključivanje u usluge koje su kroz projekt osigurane za djecu, mlade te njihove roditelje i skrbnike. U videu u nastavku možete pogledati promotivni video koji je snimljen na konferenciji za medije.

Projektom “CENTAR ZA RAZVOJ DJECE I MLADIH” osigurava se pružanje socijalnih usluga u zajednici za djecu s teškoćama u razvoju, djecu i mlade s problemima u ponašanju te njihove roditelje. Osiguravanjem pristupačnosti, edukacijom stručnjaka i nabavom sustava za pružanje inovativnih oblika psihosocijalne podrške osigurat ćemo pružanje kvalitetnih socijalnih usluga sukladno potrebama korisnika u lokalnoj zajednici. Istovremeno, sudjelovanjem partnera u projektu, potičemo i širenje mreža socijalnih usluga u zajednicama u kojima iste nisu razvijene. Korisnici projekta su djeca, mladi i njihovi članovi obitelji.

Sve aktivnosti projekta su besplatne za korisnike!

Ako se želite priključiti i sudjelovati u projektu, obratite se na:

telefon 035 495 690
mobitel 095 593 23 53
e mail adresu: centarzarazvoj.prevencija@gmail.com

Provedba projekta počela je 06.04.2020.godine i traje do 06.04.2022.godine. Projekt se provodi u partnerstvu s: Udruga za autizam Sunce, Udruga za rad s mladima “BREZA”, Dječji vrtić Radost i “MI” Udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju.

Ukupna vrijednost projekta je 1.470.411,00 kuna. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.470.411,00 kuna (100% sufinanciranje). Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava je odobren unutar poziva u sklopu
Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.2020., Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici- Faza I.

 

 

Za više informacija o EU fondovima posjetite:

www.razvoj.gov.hr

www.strukturnifondovi.hr

 

footer

admin