DJEČJI CENTAR ZA RAZVOJ I PODRŠKU

MRMSOSP_logo_v4

Program Dječji centar za razvoj i podršku provodi Udruga za prevenciju socijalnopatološkogponašanja mladih „PREVENCIJA“  u partnerstvu s Općinom Okučani.

U Okučanima  se održavaju 2 grupne aktivnosti Radionica socijalnih i životnih vještina te Edukativna igraonica, a individualno s korisnicima radi logoped. U Novoj Gradiški je započela grupna radionica Slikopriča, a individualno se provodi i psihijatrijska savjetodavna podrška.

Program je osmišljen da svojim aktivnostima obuhvaća  aktivnosti koje su nužne za razvoj i podršku djeci s teškoćama u razvoju, a nisu dostupne na području Okučana i Nove Gradiške, pridonoseći tako prevenciji institucionalizacije djece s teškoćama u razvoju.

Program je odobren unutar  poziva: Trogodišnji program za razdoblje 2020. do 2023. godine „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge“, a 100% je sufinanciran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne skrbi. Odobreni iznos za ukupno razdoblje provedbe trogodišnjeg programa iznosi  570.000,00 kn.

Ukoliko ste zainteresirani za uključivanje djece u aktivnosti, pozivamo Vas da se javite na e mail: udruga.prevencija@gmail.com ili telefon 099 783 2568.

 

DC 02   DC 03   DC 01

 

 

admin