Novi projekt CENTAR ZA RAZVOJ DJECE I MLADIH – Upis korisnika

logo czrdim finalelement2_A4-flatten

Udruga za prevenciju socijalnopatološkog ponašanja mladih provodi projekt “Centar za razvoj djece i mladih”. Provedba projekta počela je 06.04.2020.godine i traje do 06.04.2022.godine. Dvogodišnji projekt provode u partnerstvu s: Udruga za autizam Sunce ( Nova Gradiška), Udruga za rad s mladima “BREZA” (Osijek), Dječji vrtić Radost (Novska) i “MI” Udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju.

Ukupna vrijednost projekta je 1.470.411,00 kuna. Projekt je financiran iz sredstava Europske unije, Socijalnog fonda u iznosu od 1.470.411,00 kuna. Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava je odobren unutar poziva u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.2020., Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici- Faza I.
Područje provedbe projekta je Nova Gradiška, Novska, Osijek i Požega.
Projektom se osigurava pružanje socijalnih usluga u zajednici za djecu s teškoćama u razvoju, djecu i mlade s problemima u ponašanju te njihove roditelje. Osiguravanjem pristupačnosti, edukacijom stručnjaka i nabavom sustava za pružanje inovativnih oblika psihosocijalne podrške osigurat ćemo pružanje kvalitetnih socijalnih usluga sukladno potrebama korisnika u lokalnoj zajednici. Istovremeno, sudjelovanjem partnera u projektu, potičemo i širenje mreža socijalnih usluga u zajednicama u kojima iste nisu razvijene.

Korisnici projekta: djeca i mladi te njihovi članovi obitelji.

U Novoj Gradiški se u prostoru Udruge “PREVENCIJA” i Udruge za Autizam Sunce provode sljedeće aktivnosti za djecu i mlade:
Eko igraonica
Glazbena igraonica
Logoterapija
Senzorna terapija
Savjetovanje i psihosocijalna podrška,
te
Psihološka podrška za osnaživanja članova njihove obitelji.

Brain Gym radionice u trajanju 11 mjeseci provodit će se u Novoj Gradiški i kod partnera na projektu u Novskoj, Osijeku i Požegi.

Sve aktivnosti projekta su besplatne za korisnike.

Prijave za sudjelovanje u projektu na:

telefon 035 495 690

mobitel 095 593 23 53

ili e-mail adresu centarzarazvoj.prevencija@gmail.com.

 

plakat CzRDiM-page-001

admin